streferada-1

Obavijest o radu Studentske službe

30/06/2017

Poštovani studenti,

da bi izbjegli nepotrebne gužžve i čekanja molimo Vas da sve potvrde (rad preko student servisa, zdravstveno osiguranje, prijevoz i sl.), zamolbe (ispis, mirovanja, prijelazi i dr.), te ostale poslove koje imate obaviti u Studentskoj služžbi ostvarite zaključno sa ponedjeljkom, 17. srpnja 2017. godine.

Studentska služžba će u tjednu upisa studenata s držžavne mature 18. – 22. srpnja 2017. godine obavljati samo hitne i neodgodive poslove za ostale studente, izuzev dokumentacije za studentski dom.

Posebno pozivamo studente koji planiraju predati zamolbu za ispis da se pravovremeno razdužže u knjižžnici, te prilikom predaje zamolbe za ispis pripreme i opise POLOŽŽENIH kolegija (koji se nalaze na web stranici fakulteta) ako su im isti potrebni. Zamolbe za ispis koje budu predane nakon 17. srpnja neće se moći provesti isti dan.

Djelatnice Studentske služžbe vraćaju se sa kolektivnog godišnjeg odmora 23. kolovoza 2017. godine, pa Vas na obostrano zadovoljstvo, pozivamo da se pridržžavate navedenog i unaprijed planirate ostvarivanje svojih prava.

Studentska služžba PMF – a.