U utorak 18. prosinca 2018. godine, s početkom u 12:00 sati u amfiteatru A01 na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu, održati će se uvodna konferencija projekta “Internacionalizacija diplomskih studijskih programa na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu”. Na konferenciji će članovi projektnog tima prezentirati ciljeve projekta, aktivnosti koje se namjeravaju provoditi tijekom njegove implementacije te očekivane rezultate.

Projekt je 100 % sufinanciran bespovratnim sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.780.928,91 kuna. Započeo je 12. listopada 2018. potpisivanjem ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava, i trajati će 36 mjeseci.

Prijavitelj projekta je Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu, a partneri na projektu su Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, Mediteranski institut za istraživanje života i Oracle Hrvatska d.o.o. Projekt je usmjeren ka povećanju kvalitete i obrazovanja internacionalizacijom te će doprinijeti uspostavi čak četiri diplomska studijska programa na engleskom jeziku – Astrofizika i fizika elementarnih čestica, Fizika okoliša, Molekularna biologija te Podatkovna znanost i inženjerstvo.

Start typing and press Enter to search

Skip to content