Poštovani studenti,

da bi izbjegli nepotrebne gužve i čekanja molimo Vas da sve potvrde (rad preko student servisa, zdravstveno osiguranje, prijevoz i sl.), zamolbe (ispis, mirovanja, prijelazi i dr.), te ostale poslove koje imate obaviti u Studentskoj službi ostvarite zaključno sa ponedjeljkom, 16. srpnja 2018. godine.

Studentska služba će u tjednu upisa studenata s državne mature 17. – 20. srpnja 2018. godine obavljati samo hitne i neodgodive poslove za ostale studente.

IZNIMNO: Studenti koji se prijavljuju za smještaj u studentskom domu prijepise ocjena i ovjeru obrazaca mogu dobiti do okončanja roka za prijavu na natječaj  petka, 27. srpnja 2018. godine, uz preporuku da ne čekaju zadnji dan.

Posebno pozivamo studente koji planiraju predati zamolbu za ispis da se pravovremeno razduže u knjižnici, te prilikom predaje zamolbe za ispis pripreme i opise POLOŽENIH kolegija (koji se nalaze na web stranici fakulteta) ako su im isti potrebni. Zamolbe za ispis koje budu predane nakon 16. srpnja neće se moći provesti isti dan.

Djelatnice Studentske službe vraćaju se sa kolektivnog godišnjeg odmora 24. kolovoza 2018. godine, pa Vas na obostrano zadovoljstvo, pozivamo da se pridržavate navedenog i unaprijed planirate ostvarivanje svojih prava.

Start typing and press Enter to search

Skip to content