OBAVIJEST O RADU STUDENTSKE SLUŽBE SRPANJ 2019.

Poštovani studenti,

da bi izbjegli nepotrebne gužve i čekanja molimo Vas da sve potvrde (rad preko Student servisa, zdravstveno osiguranje, prijevoz i sl.), zamolbe (ispis, mirovanja, prijelazi i dr.), te ostale poslove koje imate obaviti u Studentskoj službi ostvarite zaključno sa ponedjeljkom, 15. srpnja 2019. godine.

Studentska služba će u tjednu upisa studenata s državne mature 16. – 19. srpnja 2019. godine obavljati samo hitne i neodgodive poslove za ostale studente.

IZNIMNO: Studenti koji se prijavljuju za smještaj u studentskom domu prijepise ocjena i ovjeru obrazaca mogu dobiti do okončanja roka za prijavu na natječaj, uz preporuku da ne čekaju zadnji dan.

Posebno pozivamo studente koji planiraju predati zamolbu za ispis da se pravovremeno razduže u knjižnici, te prilikom predaje zamolbe za ispis pripreme i opise POLOŽENIH kolegija (koji se nalaze na moodle-u i web stranici fakulteta) ako su im isti potrebni. Zamolbe za ispis koje budu predane nakon 15. srpnja neće se moći provesti isti dan.

Djelatnice Studentske službe koriste pravo na kolektivni godišnji odmor od 29. srpnja do 21. kolovoza 2019. godine, pa Vas na obostrano zadovoljstvo, pozivamo da se pridržavate navedenog i unaprijed planirate ostvarivanje svojih prava.

Prvi radni dan nakon godišnjih odmora je četvrtak, 22. kolovoza 2019. godine

 

 

Studentska služba PMF-a

Start typing and press Enter to search

Skip to content