STEM U GOSTIMA

Prirodoslovno-matematički fakultet dolazio je u goste, u osnovne i srednje škole na širem splitskom području, sa zabavnim edukativnim radionicama iz kemije, biologije, fizike, informatike, matematike i politehnike!

Ekipa sastavljena od nastavnika Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Splitu, 27. i  28.11.2017. posjetila je Sš Antun Matijašević Karamaneo i Osnovnu školu Vis.  Održane su radionice iz kemije, biologije, fizike i informatike.

Ekipa sastavljena od nastavnika Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Splitu posjetili su 18.12.2017. OŠ Supetar i OŠ Vladimira Nazora u Postirima. Održane su radionice iz biologije, informatike i kemije.

Ekipa sastavljena od nastavnika Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Splitu posjetili su 5.2.2018. Osnovnu školu Hvar u gradu Hvaru te na izdvojenoj lokaciji u Jelsi.

Ekipa sastavljena od nastavnika Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Splitu posjetili su 14. ožujka 2018. Osnovnu školu Fausta Vrančića u Šibeniku. Održane su radionice iz biologije, informatike i kemije.

U utorak 20.3.2018. grupa nastavnika PMF-a posjetila je Knin. Domaćini su bili  Osnovna škola dr. Franje Tuđmana i Srednja škola Lovre Montija. Održane su radionice iz biologije i kemije.

Start typing and press Enter to search

Skip to content