šŸš€ Otvorene su prijave za treće izdanje Healthtech Adria Meetupa!

Dođite na inspirativno predavanje o zaÅ”titi i upravljanju zdravstvenim podatcima! Otkrijte kako učinkovito upravljati informacijama, istražite izazove usklađivanja s regulatornim zahtjevima, te saznajte sve o rizicima neusklađenosti i načinima kako ih izbjeći. Svi inovatori u zdravstvu znaju koliko je ova tema važna, a ovo je izvrsna prilika za poduzetnike i istraživače da se povežu, razmijene ideje i prodube svoje znanje. Ne propustite ovu priliku za učenje i networking!

šŸ‘Øā€šŸ’» Predavač na nadolazećem Meetupu je dr. sc. Jovan Stevovic ā€“ savjetnik za startupe u kontekstu zaÅ”tite i sigurnosti zdravstvenih podataka te direktor poduzeća Chino.io, koji će nakon prezentacije sudjelovati u intervju.

šŸŽ¤ Intervju će voditi sociologinja Maja Čurković, voditeljica istraživanja i razvoja u NetHubu i stručnjakinja u području istraživanja korisničkih potreba.

šŸ•• Kada? 10. srpnja 2024. u 18:00 sati.
šŸ“ Gdje? U prostorijama Centra za kliničke vjeÅ”tine na Medicinskom fakultetu u Splitu, Å oltanska 2A (zgrada B, etaža -1).

Sudjelovanje na trećem izdanju Healthtech Adria Meetupa besplatno je, ali prijave su obvezne. Prijavite se jednostavno putem linka šŸ‘‰

https://lnkd.in/dAhFCaWg

Požurite! Broj mjesta je ograničen.

banner-najave-predavaca

Start typing and press Enter to search

Skip to content