Prirodoslovno-matematički fakultet u Splitu podržao je i ove godine Green Future konferenciju te osigurao besplatne ulaznice za svoje studente i djelatnike.
Green Future konferencija okupit će ponovno 1. i 2. lipnja 2023. u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu globalne i domaće tehnološke lidere, tvrtke, institucije, donositelje odluka, znanstvenike i ostale dionike iz sektora održivog razvoja.
Prirodoslovno-matematički fakultet u Splitu podržao je ponovno Green Future konferenciju i osigurao je besplatne ulaznice za studente i djelatnike PMFST-a. Ova će konferencija ponuditi izvrsne perspektive za studente jer će brojni eminentne tehnološke tvrtke imati svoje izložbene prostore (štandove) na kojima će se studenti moći informirati i o mogućnostima zapošljavanja.

Molimo sve zainteresirane studente i djelatnike PMFST-a koji žele sudjelovati na Green Future konferenciji da svoje podatke (ime, prezime, broj mobitela i e-mail) pošalju e-mailom organizatorima konferencije na: info@greenfuture-conf.com najkasnije do 20. svibnja 2023. Organizatori će vam potom poslati ulaznice za konferenciju e-mailom s uputama za aktivaciju.

Detaljnije informacije o programu Green Future konferencije, te o potvrđenim govornicima možete pronaći na webu konferencije https://www.greenfuture-conf.com/ i na Linkedin profilu https://www.linkedin.com/company/green-future-conference/.

Start typing and press Enter to search

Skip to content