Prirodoslovno-matematički fakultet u Splitu podržao je Green Future konferenciju i osigurao je besplatne ulaznice za svoje studente i djelatnike

Green Future konferencija okupit će 9. i 10. lipnja 2022. u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu globalne i domaće tehnološke lidere, tvrtke, institucije, donositelje odluka, znanstvenike i ostale dionike iz sektora održivog razvoja.

Prirodoslovno-matematički fakultet u Splitu podržao je Green Future konferenciju i osigurao je besplatne ulaznice za svoje student i djelatnike PMFST-a. Ova će konferencija ponuditi izvrsne perspektive za studente jer će brojni eminentne tehnološke tvrtke imati svoje izložbene prostore (štandove) na kojima će se studenti moći informirati i o mogućnostima zapošljavanja.

Molimo sve zainteresirane studente i djelatnike PMFST-a koji žele sudjelovati na Green Future konferenciji da svoje podatke (ime, prezime, broj mobitela i e-mail) pošalju e-mailom organizatorima konferencije na: info@greenfuture-conf.com najkasnije do 20. svibnja 2022. Organizatori će vam potom poslati ulaznice za konferenciju e-mailom.

Green Future konferenciju na temu zelene tranzicije podržavaju dvije vodeće hrvatske tech kompanije – cijelo događanje je powered by Rimac Group, challenge partner natjecanja startupa je Infobip, a konferenciju podržava i Grad Split i brojni drugi sponzori i partneri koje možete pronaći na webu konferencije https://www.greenfuture-conf.com/ i na LinkeIn profilu https://www.linkedin.com/company/green-future-conference/. Na navedenim stranicama možete pronaći detaljnije informacije i o programu konferencije , te o potvrđenim govornicima.

U sklopu konferencije održat će se i natjecanje startupa na temu održivog razvoja. Nagradni fond za startupove iznosi 10.000 američkih dolara, koliko će osvojiti najbolji startup prema odluci stručnog žirija te još 50.000 američkih dolara iz nagradnog fonda "Green Communication Awards" u uslugama Infobipa – 25.000 USD za 1. mjesto, 15.000 USD za 2. mjesto i 10.000 USD za 3. mjesto.

Rok za prijave za sudjelovanje startupa je 5. svibnja 2022. godine, a zainteresirani se mogu prijaviti ovdje. Odabrani startupi bit će obaviješteni do 15. svibnja.

Start typing and press Enter to search

Skip to content