Nastavno na prethodnu obavijest, obavještavamo vas o nužnim promjenama na prioritetnoj listi za nabavu e-izvora za 2022. godinu.

 Zbog nenadanog i značajnog smanjenja državnog proračuna namijenjenog nabavi e-izvora za 2022. godinu, nažalost nećemo biti u mogućnosti obnoviti licence za pristupe na sljedeće zbirke časopisa:

 Science Journals

Springer Journals

Nature

Taylor & Francis Subject Collections: Social Science & Humanities Library, Science & Technology Library and Medical Library

Wiley Standard Journals Collection: Social Sciences & Humanities; Science, Technology & Medicine

 Pristup na časopise Springer, Nature i Wiley dostupan je do isteka trenutačno važećih licenci, a dostupan je sadržaj zaključno s 2021. godinom.

 Pristup na sadržaj Science Journals trenutačno je dostupan zaključno s 2022. godinom.

 Izdavač Taylor & Francis isključio je pristup na časopise u zbirkama Social Science & Humanities Library, Science & Technology Library and Medical Library unatoč trajanju licence zaključno s 31.10.2022. godine.

 Do pronalaska rješenja u trenutačnim okolnostima, hrvatskoj znanstvenoj i akademskoj zajednici dostupan je trajni pristup na arhivske brojeve Taylor & Francis časopisa prethodno pretplaćenih od određenih ustanova, a detalje i popis dostupnih naslova po ustanovama možete pronaći ovdje.

 U slučaju dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na baze@nsk.hr ili na 01 6164 172.

Start typing and press Enter to search

Skip to content