Na 45. sjednici Senata Sveučilišta u Splitu, održanoj 24. ožujka 2021. godine, odobren je prijedlog Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Splitu za osnivanjem /prihvaćanjem novog diplomskog sveučilišnog studijskog programa Molekularna biologija (Molecular biology), koji se planira izvoditi na hrvatskom i engleskom jeziku.

Studijski program izvodit će se kao redovni studij u trajanju od 2 godine (4  semestra). Završetkom studija stječe se 120 ECTS bodova i akademski naziv magistar molekularne biologije. Studijski program Molekularne biologije na hrvatskom jeziku planira se financirati sredstvima državnog proračuna, dok će se studij Molecular biology na engleskom jeziku financirati iz školarina koje će plaćati studenti. Predviđen je upis 20 studenata na program na hrvatskom jeziku i 20 studenata na program na engleskom jeziku.

Predstoji ishođenje potvrde o upisu studijskog programa u Upisnik studijskih programa pri Ministarstvu znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, čime se stječu uvjeti za početak izvođenja novog studijskog programa.

Start typing and press Enter to search

Skip to content