In Novosti

Dragi studenti,

Ericsson Nikola Tesla vas poziva na prezentaciju o našem nadolazećem Summer Campu 2024. Pridružite nam se kako biste saznali o ovom programu koji nudi studentima završnih godina priliku da razvijaju softverske vještine, rade na stvarnim projektima i stječu neprocjenjivo iskustvo u jednoj od vodećih tehnoloških kompanija.

Što vas čeka na prezentaciji?

Djelatnici Ericsson Nikola Tesla će vam prikazati koncept programa, te odgovoriti na sva pitanja o prijavi, sudjelovanju i uvjetima programa.
Upoznat ćete i dvije vaše kolegice koje su prošle godine sudjelovale na Summer Campu. One će s vama podijeliti svoja iskustva i dati savjete.

Što je Ericsson Nikola Tesla Summer Camp?

• Summer Camp je petotjedni program rada na projektima u multidisciplinarnim timovima. Održava se na našim lokacijama u Zagrebu, Splitu i Osijeku.
• Polaznici rade na suvremenim tehnologijama kao što su AI, XR, 5G, Big Data i druge, uz mentorstvo naših stručnjaka i akademskih mentora.
• Sudjelovanje je plaćeno, a rok za prijavu je do 12. svibnja 2024.
• Program se odvija u dva termina: od 15. do 26. srpnja i od 19. kolovoza do 6. rujna 2024.

Gdje i kada?

Lokacija: PMF, predavaonica xxx.
Vrijeme: 8. svibnja 2024., s početkom u 13:00 sati.

Ovo je odlična prilika da saznate više o mogućnostima koje Summer Camp nudi i odlučite želite li prihvatiti izazov i prijaviti se.
Veselimo se vašem dolasku!

Više informacija o Summer Campu: https://www.ericsson.hr/summer-camp

Start typing and press Enter to search

Skip to content