Sudjelovati možete trčanjem, hodanjem, rolanjem ili vožnjom bicikla. Temeljem prikupljenih kilometara, Decathlon, koji je glavni sponzor ovog događaja će navedenim udrugama uplatiti sredstva, ovisno o broju sudionika i njihovih prijeđenih kilometara.

Nakon prošlogodišnjeg događaja na kojem je unutar SEA-EU alijanse sudjelovalo 546 osoba koji su pretrčali 4 429 kilometara kroz devet dana, Sveučilište u Brestu organizira još jednu humanitarnu trku La Solidaire de Brest i u 2022. godini. Osim centralnog događaja u Brestu na kojem će sudjelovati i studenti sa Sveučilišta u Splitu, sva SEA-EU sveučilišta će organizirati i lokalne utrke kojima će podržati partnersko sveučilište SEA-EU alijanse University of Western Brittany (UBO) i njihov humanitarni cilj.

Na Sveučilištu u Splitu se lokalna utrka odvija u organizaciji Studentskog zbora Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu i održati će se u petak, 1.travnja 2022. godine s početkom u 12:00 sati na sjevernim Marjanskim vratima.

Pozivamo sve vas, vaše partnere, kolege i studente da nam se priključite u humanitarnoj utrci te pomognete da prikupljena sredstva otiđu u prave ruke: ovaj put udrugama “Un Reve, un sourire” i “Les Joëlettes du Bout du Monde” iz Bresta, Francuska.

Sudjelovati možete trčanjem, hodanjem, rolanjem ili vožnjom bicikla. Temeljem prikupljenih kilometara, Decathlon, koji je glavni sponzor ovog događaja će navedenim udrugama uplatiti sredstva, ovisno o broju sudionika i njihovih prijeđenih kilometara.

Osim na navedeni datum, sudjelovati na način da prijavite pređene kilometre koje ostvarite kroz cijeli tjedan (od 28.03. – 03.04.2022.).

img-20220316-wa0001

U nastavku su upute za sudjelovanje:

1. PRIJE UTRKE

  • Potrebno se prijaviti za utrku. Prijaviti se možete preko sljedeće poveznice ili QR koda (koji je vidljiv na plakatu u privitku):

https://la-solidaire-de-brest.s2.yapla.com/fr/event-25178/register/la-solidaire-de-brest-decathlon/25178?fbclid=IwAR2qIiV7SqGZE2HNspL2Pxea-E8jh6dP-4bUjbUTUSjIsXBmJxge6pY-Dzg
Prilikom prijave odaberite skupinu SEA-EU. Kod za besplatno sudjelovanje je: SEAEU2022

  • Preuzmite STRAVA aplikaciju na svoje mobilne telefone. Dostupna je u APPLE STORE i GOOGLE PLAY STORE

U Strava aplikaciji predbilježite se za praćenje La Solidaire de Brest de Decathlon (gdje možete pratiti novosti događaja) te se na dnu trebate priključiti SEA-EU grupi.

Na taj način će Vaša utrka biti podijeljena s ostatkom grupe i zabilježena.

2. ZA VRIJEME UTRKE

  • Pokrenite Strava aplikaciju i zabilježite svoju trku, vožnju ili šetnju. Nakon što ste je zabilježili (uključili oznaku za “snimanje” i zaustavili je nakon što ste s utrkom gotovi ), ona će u aplikaciji biti pridružena rezultatima članova SEA-EU grupe).
  • Za vrijeme utrke možete fotografirati i svoje dojmove prenijeti u aplikaciju i SEA-EU grupu da budu vidljivi svim registriranim sudionicima utrke.
  • Na startu Vas čeka tim SEA-EU ureda.

Sudjelovanjem činite nešto dobro za sebe, ali i za druge: osiguravate financijsku podršku za dvije udruge koje pomažu bolesnoj djeci i osobama s invaliditetom.

Hvala unaprijed svima

Start typing and press Enter to search

Skip to content