In Novosti

Drage studentice i dragi studenti prve godine preddiplomskih studija PMF-a,

u petak, 25.9. održat će se prijem i uvodni sat na Fakultetu u amfiteatru A-0-2 (prizemlje) prema sljedećem rasporedu:

  1. grupa u 10 sati (Biologija, Biologija i kemija)
  2. grupa u 11 sati (Informatika, Informatika i tehnika)
  3. grupa u 12 sati (Matematika, Fizika, Matematika i fizika, Matematika i informatika)

Na ulazu u zgradu Fakulteta nalazi se sredstvo kojim ćete dezinficirati ruke, zatim ćete sami izmjeriti temperaturu s daljinskim toplomjerom, potpisati se u evidenciju i ući u atrij Fakulteta te otići do amfiteatra A-0-2. Ulazak je u atrij dopušten samo ako temperatura ne iznosi više od 37, 2 stupnja. Preporučujemo da na Fakultet dođete minimalno 15 minuta prije zakazanog početka prijema za vašu grupu. Tijekom čitavog boravka u prostorima Fakulteta obavezni ste na licu pravilno nositi zaštitnu masku. Po završetku prijema molimo vas da se ne zadržavate u prostorima Fakulteta.

Prijem je prilika da doznate sve o svojim studentskim pravima i obvezama te da se informirate o ustroju Fakulteta i studijskih programa i o svim informatičkim sustavima koje ćete svakodnevno koristiti, kao i da upoznate pročelnike odjela odgovorne za vaše studijske programe te buduće kolegice i kolege.

Nakon pozdravnog govora Dekana Prodekan za nastavu održat će vam kratku prezentaciju, a potom će vas pročelnici odjela provesti po učionicama i laboratorijima u kojima ćete pohađati nastavu i upoznati vas s rasporedom nastavničkih ureda.

Prije odlaska u atriju Fakulteta preuzet ćete svoje indekse i studentske iskaznice, tzv. „iksice“. Zbog svega navedenog poželjno je da prisustvujete prijemu u što je moguće većem broju. Ipak, zbog aktualne epidemiološke situacije naglašavamo da studenti koji imaju simptome akutne respiratorne bolesti (povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa i sl.), koji su pozitivni na COVID-19 ili kojima je određena mjera samoizolacije NE SMIJU prisustvovati prijemu.

Nastava za sve brucoše odvijat će se neposredno, u zgradi Fakulteta od ponedjeljka, 28.9. prema rasporedu koji možete već sada pronaći na mrežnim stranicama PMF-a na linku:

https://www.pmfst.unist.hr/raspored/

Zbog dobro poznatih okolnosti molimo vas da se strogo pridržavate propisanih epidemioloških mjera, a to znači da cijelo vrijeme boravka u prostorijama Fakulteta nosite zaštitnu masku, da se ne grupirate, da koliko je god to moguće održavate međusobnu distancu te da se, kada to nije potrebno, ne zadržavate unutar fakulteta.

 

U ime svih nastavnika i zaposlenika PMF-a želimo vam dobrodošlicu i puno uspjeha u studiju!

Start typing and press Enter to search

Skip to content