Najveća blockchain konferencija za developere i poduzetnike u Južnoj Europi 25.-26. travnja 2019. ,blocksplit.org

Drugo izdanje splitske konferencije namijenjene međunarodnoj razmjeni iskustava i širenju znanja među blockchain zajednicom očekuje nas idući tjedan. I ove će godine publika imati priliku slušati o izazovima rada u području blockchaina i decentraliziranih sustava od vodećih stručnjaka, ali i sudjelovati na radionicama i uspostaviti nove kontakte i poznanstva, posebno na neformalnim zabavnim dijelovima konferencije.

Prvi dan konferencije rezerviran je za cjelodnevne radionice na kojima možete naučiti kako napraviti:

  • poslovni model temeljen na blockchainu
  • decentraliziranu banku
  • decentraliziranu tvrtku ili DAO
  • arbitrabilne pametne ugovore
  • decentraliziranu računalnu igru

Nakon radionica, čeka nas 2 sata otvorenih meetupa u PICS-u gdje će svi zainteresirani moći upoznati i slušati o decentraliziranim financijskim institucijama i tvrtkama. Prvi dan završavamo sa velikim tulumom u Vili Dalmaciji.

Broj ulaznica za prvi dan je ograničen, ako kao student želiš sudjelovati, obratite nam se izravno na contact@blocksplit.io.

Drugi dan konferencije se odvija na Ekonomskom fakultetu, a program je dostupan ovdje: https://blocksplit.org/#schedule

Niz predavanja i radionica za programere, ekonomiste i pravnike, kao i prilika za upoznavanje i povezivanje je definitivno nešto što ne biste smjeli propustiti ukoliko vas zanimaju nove tehnologije i razvoj. Uostalom, pročitajte više o sadržaju ovdje.

Više informacija o studentskim ulaznicama možete pročitati ovdje.

Start typing and press Enter to search

Skip to content