Drage studentice i studenti,

u našoj PMF obitelji imamo nekolicinu Vaših kolega s ozbiljnijim zdravstvenim problemima zbog kojih imaju duži ili kraći period izostanaka s nastave kojeg sami ne mogu nadoknaditi. Želimo takve studente potaknuti da ostanu aktivni i da ih bolest ne spriječi na putu koračanja prema diplomi i promociji.
Svjesni da ste i do sada puno puta svoje vrijeme i znanje stavili na raspolaganje za više ciljeve vjerujemo da ćemo i ovaj put zainteresirati jedan dio Vas i da ćete nam pomoći u realizaciji ovog “projekta” za kojeg se nadamo da je tek početak jedne divne priče koja će ostati i generacijama koje dolaze.
Svi Vi koji smatrate da imate dovoljno znanja, ali i vremena kojeg možete staviti na raspolaganje svojim kolegama u vidu pomoći u učenju možete se prijaviti za sudjelovanje na mail: inkluzivno@pmfst.hr. Rok za prijave je do petka, 15. ožujka. U kratkim crtama možete navesti svoje osobne podatke i područje (ili predmete) u kojem smatrate da možete pomoći.

Nakon zaprimanja prijava, održati će se sastanak sa svim prijavljenim studentima na kojem ćemo malo detaljnije prezentirati ideju, potrebe i način realizacije.
Molimo i studente sa zdravstvenim poteškoćama koji do sada nisu iskazali potrebu u smislu pomoći u učenju da se jave na isti mail ili direktno Vinki Ružić.

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju.
Vinka Ružić, Nikola Marangunić i Gordan Radobolja

Start typing and press Enter to search

Skip to content