U periodu od 28.02. do 15.03.2024. su naši studenti i nastavnici imali intenzivan period u kojem su surađivali s partnerima iz Amsterdam University of Applied Sciences i Technical University of Cluj-Napoca i to u Amsterdamu i Splitu. Uz predan projektni rad na jednoj od 8 tema koje su definirali u međunarodnom poduzeću Endava Nizozemska, studenti su imali priliku za projektno-utemeljeno i interkulturalno učenje. U okviru programa, naši partneri, Sara Lucija Dragičević i Nikola Balić iz Daytona.io i Dino Pavlić iz DNA Consulting su održali vrijedna predavanja s iskustvima iz prve ruke koja su doprinijela u razumijevanju postavljenih problema.  

Ukupno 15 studenata Ekonomskog fakulteta i Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Splitu pokazalo je izvanredno domaćinstvo i intenzivno surađivalo u međunarodnim timovima u izradi raznovrsnih rješenja. S ponosom možemo reći da su predstavnici poduzeća Endava Adriatic izrazili zadovoljstvo njihovim radom, a koji će biti finaliziran dostavom ekstenzivnih izvještaja sljedeći tjedan.

Zahvaljujemo se žiriju koji su činili Marija Đapić, Matej Ivandić, Klara Penović i Tončica Zanella. Zahvaljujemo se nastavnicima koji su podržali ovaj program, a to su doc. dr. sc. Monika Mladenović (PMFST), doc. dr. sc. Goran Zaharija (PMFST), doc. dr. sc. Tea Mijač (EFST), prof. dr. sc. Mario Jadrić (EFST), prof. dr. sc. Maja Ćukušić (EFST) i njihovi nizozemski kolege koji su bili domaćini našem timu u Amsterdamu.

Program je već visoko ocijenjen iako se dojmovi još nisu slegli. Nastavljamo dalje s novima izazovima i prilikama za naše studente.

Start typing and press Enter to search

Skip to content