Drage studentice i dragi studenti prve godine preddiplomskih studija PMF-a,

u petak, 24.9. održat će se prijem i uvodni sat na Fakultetu za sve studente zajedno.

Prijem će se upriličiti na trgu ispred ulaza u Fakultet u 9 sati ujutro.

Prilika je to da doznate sve o svojim studentskim pravima i obvezama te da se informirate o ustroju Fakulteta i studijskih programa i o svim informatičkim sustavima koje ćete svakodnevno koristiti, kao i da upoznate pročelnike odjela odgovorne za vaše studijske programe te buduće kolegice i kolege.

Nakon pozdravnog govora Dekana fakulteta, prodekan za nastavu održat će vam kratku prezentaciju, a potom će vas pročelnici odjela provesti po učionicama i laboratorijima u kojima ćete pohađati nastavu i upoznati vas s rasporedom nastavničkih ureda.

Prije odlaska kući, u atriju Fakulteta, preuzet ćete svoje indekse i studentske iskaznice, tzv. „iksice“. Zbog svega navedenog poželjno je da prisustvujete prijemu u što je moguće većem broju. Ipak, zbog aktualne epidemiološke situacije naglašavamo da studenti koji imaju simptome akutne respiratorne bolesti (povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa i sl.), koji su pozitivni na COVID-19 ili kojima je određena mjera samoizolacije NE SMIJU prisustvovati prijemu.

Nastava za sve brucoše odvijati će se neposredno, u zgradi Fakulteta, od ponedjeljka, 27.9. prema rasporedu koji će biti dostupan od sutra na mrežnim stranicama Fakulteta.

Zbog dobro poznatih okolnosti molimo vas da se pridržavate propisanih epidemioloških mjera, a to znači da cijelo vrijeme boravka u prostorijama Fakulteta nosite zaštitnu masku.

U ime svih nastavnika i zaposlenika PMF-a želimo vam dobrodošlicu i puno uspjeha u studiju!

Start typing and press Enter to search

Skip to content